сряда, 15 юли 2020 г.   Начало     Конкурси    Реклама    Въпроси    Оплаквания    За контакт    English
потребител  
парола  
забравена парола  


  За нас
       За БАДИ
    » Мисия на БАДИ
       БАДИ документи
       БАДИ структура
       БАДИ знак
  Членове на БАДИ
       Настоящи членове
       Заявяване на членство
  Полезни връзки
       БАДИ връзки
  БАДИ - сигнали
       Практика с нелоялни търговци
       Постъпили сигнали
  БАДИ безопасност
       Превенция
       Правила за безопасност
  БАДИ мероприятия
       Вътрешни
       Изложбени и панаирни участия
       Благотворителност
 Активни БАДИ действияВ хода на работата си ние от БАДИ се борим за защитата на правата и интересите, както на нашите членове, така и на потребителите. Именно поради тази причина сме си поставили редица задачи и цели, които постепенно изпълняваме, а след това добавяме и нови. По време на работата си осъществяваме постоянна връзка с международни организации и фирми, които ни помагат с практическия си опит и спомагат за това да модернизираме българския пазар на детски играчки, за да бъде той достатъчно печеливш, конкурентен и отговарящ на желанията на нашите потребители.
Считаме, че е важно да се борим с нелоялните търговски практики и затова следим за нарушения и злоупотреби, за които сезираме компетентните органи. В хода на работа сме установили, че „слабите места” в бранша са: наличието на т.нар. „играчки ментета”, дублиране при вноса от различните фирми-вносители, липсата на информация относно регистрацията на промишлените дизайни и марки, липсата на комуникация с държавната администрация, нелоялните търговски споразумения с големите търговски вериги и други.
Главната ние цел като екип на БАДИ – България е да включим в състава си всяка една лоялна фирма – производител и вносител на детски играчки, за да създадем една „комфортна” среда на работа и възможност за развитие на пазара.

« назад

© 2005 БАДИ България          Начало  |   Конкурси  |   Реклама  |   Въпроси  |   Оплаквания  |  За контакт